Simona Gherghe nu se simte foarte bine dupa operatie!

simona gherghe

Saptamana trecuta, Simona Gherghe a fost operata de urgenta de peritonita. Vedeta inca mai are dureri si nu are voie sa faca efort!

“Eu am intrat in operatie cu trei posibile diagnostice: ori un ulcer perforat, ori o sarcina extrauterina, ori, cel mai probabil, o apendicita. Si s-a dovedit a fi peritonita cu septicemie!”, a recunoscut Gherghe, saptamana trecuta.

“Simona are drene, pe care inca nu le-a scos si sunt, pe cat de dureroase, pe atat de incorfortabile, in plus, chiar daca interventia a fost laparoscopica, tot se deplaseaza greu si nu are voie sa stea in picioare. Cosmarul ei se va termina cel mai probabil peste o luna, atunci cand totul se va cicatriza si va fi in afara oricarui pericol. Totusi, nu trebuie sa faca miscari bruste, efort crescut si e musai sa tina si un regim alimentar”, au dezvaluit apropiatii prezentatoarei pentru WOWbiz.


loading...
Ultimele comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


+ 8 = doisprezece

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>