Sarcina Biancai Dragusanu este in pericol!

bianca dragusanu

Desi nu a recunoscut public niciodata acest lucru, vedeta este insarcinata! Iata ce spun prietenele Biancai Dragusanu!

“De cand a fost la doctorul ginecolog, Bianca are mari emotii. La ultimele analize, rezultatele au aratat ca ea ar suferi de o anemie puternica si acest lucru i-ar putea cauza in sarcina. Doctorul i-a prescris un tratament pe baza de vitamine, care sa o ajute sa isi revina putin si sa nu aiba, Doamne fereste, parte de complicatii! Anemia poate duce la stari de lesin sau poate afecta chiar fatul! In plus, este stiut ca ea nici nu mananca mai deloc proteine, ceea ce nu este chiar indicat in sarcina, asa ca, in conditiile date, specialistul i-a recomandat si sa isi schimbe total alimentatia, sa fie una bazata si pe carne, nu doar pe legume, fructe si peste.

Bianca stie exact ce probleme de sanatate are! Ea este constienta ca diabetul o poate sicana, dar medicii, pana in acest moment, au asigurat-o, ca nu exista vreun risc major. Totul depinde doar de ea, cum se va comporta pe perioada graviditatii. Nu are voie sa faca efort, sa ridice greutati si, in special, sa nu se enerveze”, au dezvaluit prietenele divei pentru WOWbiz.


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


− 7 = zero

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>