Roxana Dobre a nascut! Salam a devenit din nou tatic!

roxana dobre

Fericire mare pentru Roxana Dobre si Florin Salam. Femeia a adus pe lume primul copil al cuplului, o fetita de nota 10. Iata ce declara aceasta inainte de nastere!

„Jaqueline Maria se va numi. Am tinut mortis sa aiba numele de Maria. Am fost in tatonari cu Florin, dar am decis sa ii punem acest nume. Florin e emotionat, pare mai tare.

Florin nu a facut nicio diferenta cu mine fata de cum eram cand nu eram gravida. Nu stiu cu cine seamana, asteptam sa o vedem live. Nu e important cu cine seamana, ci important e sa fie sanatoasa.

Mai am doar cateva ore si nasc. Maine dimineata merg la maternitate sau in seara asta. Nu stiu. Am emotii, e prima sarcina.

Nu stiu daca Florin va avea puterea si curajul sa vada nasterea fetitei lui. Important e ca va fi alaturi de mine. Am pregatit bagajul cu lucrurile fetitei, pentru mine insa nu. Mai am timp. Mama mea are emotii foarte mari si o asteapta cu mare nerabdare.

Nu ma simt atat de puternica sa dau nastere naturala fetitei mele, asa ca am optat pentru cezariana. M-am cantarit si am luat doar 10 kilograme in perioada sarcinii.

Nu am avut pofte si nu cred in poftele gravidutelor. Si copiii lui Florin sunt emotionati. Ma inteleg foarte bine cu ei”, a spus Roxana Dobre pentru emisiunea „La Maruta”


loading...
Ultimele comentarii
  1. Misu
    Răspunde -
  2. gabriela
    Răspunde -
  3. liliana
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


+ trei = 12

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>