Monica Anghel a aniversat 30 de ani de cariera!

monica anghel

Monica Anghel a sarbatorit in week-end-ul ce tocmai a trecut implinirea a 30 de ani de cariera. Solista a sustinut un conceret special in aer liber si iata ce a spus!

“Sunt un om foarte bun! Chiar sunt un om bun, am un suflet bun, dar am si eu tacanelile mele. Una dintre piesele cantata in aceasta seara s-a numit “This is my life” si acolo in text spune “Let my life!”, “Let my life!”, lasa-ma sa traiesc si sa imi vad de viata mea si de familia mea si prieteni mei si de oamenii care imi sunt dragi. Nu deranjez pe nimeni cu nimic. Daca deranjez pe cineva sunt doar cei din familia mea, atat.

Nu am invidii, nu am rautati, nu ma intereseaza ce fac altii. Vreau sa traiesc in liniste, in pace, in armonie si in echilibru. Cu mine in primul rand si cu tot ceea ce ma inconjoara. Cu oamenii dragi mie, cu familia mea, cu tot ce imi place mie. Pe mine nu ma intereseaza ce fac altii. Nu am vrut niciodata ceva ce a avut altcineva, nu ma intereseaza. M-am bucurat daca amici de-ai mei fac ceva, au reusite. Am un amic, un fost prieten care a facut niste sute de milioane de euro si am zis:Bravo! Dar, niciodata nu mi-am dorit sa fiu in locul lui sau sa am banii lui. Asta a fost drumul lui, eu am drumul meu si cred cu tarie ca noi cu cat traim mai simplu, cu atat suntem mai fericiti.

Mi-ar fi placut foarte mult sa fie aici Marcel Pavel, foarte mult. Ar fi fost o completare a sufletului meu”, a declarat Monica Anghel, pentru WOWbiz.


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


sase − = 4

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>