Luminita Anghel nu vrea sa mai stie nimic de copilul pe care l-a crescut cativa ani!

luminita anghel

Luminita Anghel a crescut timp de aproape 2 ani o fetita, pe numele sau Mariuca, ce fusese abandonata de mama. Dupa scandalul pe care vedeta l-a avut cu mama fetei, Luminita nu vrea sa mai auda nimic de copil!

“Filip, baietelul meu, a venit cu mine in parc. E la joaca cu tatal lui si cu cativa membri din familie. Se distreaza. A venit sa-mi spuna ca sunt foarte frumoasa si a plecat la joaca. Filip este un copil deosebit de sensibil, sper ca a mostenit aceasta latura de la mine. Sensibil, dar frumos… are multe calitati artistice si sper din toata inima sa se lege ceva in acest sens si cu el.

Subiectul (n.r. Mariuca) este inchis definitiv. Copilul nu a fost niciodata adoptat si nici pe cale de adoptie. Subiectul e inchis date fiind consecintele si situatia creata de-a lungul timpului”, a declarat Luminita, pentru WOWbiz.


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


opt − = 4

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>