Loredana Chivu nu asculta de sfaturile medicilor!

loredana chivu

Acum cateva saptamani, Loredana Chivu a ajuns pe patul de spital dupa o supradoza de somnifere. Medicii i-au interzis vedetei sa mai consume asa ceva, insa Loredana nu asculta!

“Loredana a ajuns la spital dupa ce a luat mai multe somnifere. La externare, pe propria semnatura, medicii i-au interzis sa mai ia asa ceva pentru ca sunt foarte puternice. Ea isi comanda niste picaturi foarte puternice, de somn, din strainatate, medicament care da dependenta, dar trateaza si depresia. Atunci cand cand ramane fara, ia somnifere de la noi, din farmacii. Desi medicii i-au zis sa nu mai inghita asa ceva, ea nu-i asculta. Nici bine n-a fost externata, ca dupa vreo doua zile a si luat pastille de somn. Ne tot spune ca va merge la psiholog, dar nu a mai ajuns nici acolo. Ea are multe nemultumiri, e ingrijorata, stresata, agitata din cauza problemelor. Nu si-a revenit dupa ce a pierdut sarcina, munceste mult si e obosita si de aceea nu poate dormi. Ca sa nu stea cu ochii pe pereti, ia somnifere”, sustin surse din anturajul blondei.

sursa: wowbiz.ro


loading...
Ultimele comentarii
  1. SILVIA01
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


× 4 = patru

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>