Doinita Oancea vorbeste despre relatia ei cu Augustin Viziru!

doinita oancea

Sunt vazuti din ce in ce mai des impreuna, insa Doinita Oancea si Augustin Viziru nu au marturisit pana acum daca formeaza un cuplu sau nu. Iata insa ce spune actrita!

“Am vreo 10 iubiti. Am foarte multi, toti ma iubesc. Si eu pe toti… Nu stiu unde e Augustin. O sa-i dau un telefon. Habar n-am unde e. In seara asta m-a lasat singura, o sa si plang (rade – n.r.). Am venit cu un barbat in seara asta, cu Dardea… nu e iubitul meu. Nu, e cel mai bun prieten al meu si e singur. Fetele, il cautati pe facebook Catalin Dardea. E foarte tare baiatul, un suflet extraordinar, dar n-are iubita.

Augustin este un baiat extraordinar de sufletist. Pare asa un macho man si un soi de baietas de oras, dar iti spun sigur si sincer ca ar putea fi un adevarat barbat de casa. Pentru mine este Augustin Viziru… Daca m-ar invita Augustin intr-o vacanta, m-as duce, bineinteles. Mi-a promis ca ma duce in Punta Cana. Trebuie sa mergem…”, a spus bruneta, razand, pentru WOWbiz.


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


× 6 = patruzeci doi

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>