Ce a patit Simona Gherghe intr-un restaurant!

simona gherghe

Simona Gherghe a plecat intr-o scurta vacanta in Madrid, acolo unde era cat pe ce sa i se fure telefonul. Iata ce spune prezentatoarea!

„Am întâlnit mulţi români. Oameni plecaţi de-acasă, cu gândul la un trai mai bun, munciţi din greu de dimineaţă până noaptea, departe de copiii care au rămas în ţară. N-am să uit amărăciunea unei doamne, care făcea curăţenie în hotelul în care am stat. Am întrebat-o, în sâmbăta Paştelui, dacă ştie vreo biserică ortodoxă, pentru slujba de Înviere. Ne-a răspuns că, după zece ore de muncă, în fiecare zi, nu mai are timp de nimic. Nici măcar de Înviere… La polul opus, alţi trei români, care au fost la un pas să-mi fure telefonul mobil, lăsat neglijent pe masă, în timp ce studiam meniul. Noroc cu prezenţa de spirit a chelnerului.” a scris Simona Gherghe pe blogul personal.


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


+ 5 = zece

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>