Andreea Mantea este in cautarea unei rochii perfecte!

andreea mantea

Andreea Mantea se pregateste intens de botezul baietelului ei. Aceasta nu si-a ales inca rochita, si crede ca ar mai trebui sa slabeasca, insa isi face griji ca nu va avea timp pana la marele eveniment.

„Incerc sa aflu cam ce mi s-ar potrivi pentru botez. Exista o singura problema. cred ca imi trebuie un numar mai mare pentru ca nu am slabit destul”, a spus Andreea Mantea la Antena 1.

In schimb, vedeta a ales deja meniul si a facut majoritatea pregatirilor.

‘Am sunt la degustare. Am gasit ceva aici. Eu nu mananc eu sunt la slabit. O sa avem sarmale. Nu exista petrecere fara sarmale. Sora mea s-a ocupat de tot.

Niste prieteni sunt nasii. Tortul e foarte dragut. Am lucrat cateva zile, nu fizic, dar am stat si m-am gandit si ne-am consultat. Ce culoare, in ce fel. Va fi multicolor.

David este acasa cu tusica, cu mama si cu sora mea. Azi-dimineata erau asa multe femei in jurul lui ca statea asa si se uita. La un moment dat a aparut un barbat in camera si a avut asa o expresie”, a adaugat Andreea.


loading...
Ultimele comentarii
 1. Mariana Musca
  Răspunde -
 2. Roza
  Răspunde -
 3. luminita
  Răspunde -
 4. liliana
  Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


4 × sapte =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>