Andreea Balan are deja probleme din cauza sarcinii!

andreea balan

Andreea Balan a anuntat de curand ca va deveni mamica. Blonda, insarcinata in 4 luni, a inceput deja sa se simta rau. La emisiunea unde este jurat, solista nu a mai avut aceeasi stare de spirit cum obisnuia ca pana acum!
“Balanca este o fire vesela, expansiva, mereu pusa pe distractie, e adevarat, in sensul bun al cuvantului! La fiecare reprezentatie mai ritmata a concurentilor, mereu danseaza, se implica, ce mai…este sufletul inregistrarilor. Insa, la filmarile de acum doua saptamani, Andreea era o cu totul alta persoana. Nu s-a simtit prea bine, avea ameteli, stari de rau, asa ca, nu s-a ridicat de pe scaun pe toata perioada jurizarii si abia de a scos cateva cuvinte. Totusi,ambitioasa din fire, artista nu a cerut pauza si, puternica, a dus emisiunea pana la capat, pentru a nu da peste cap intregul program.  La final insa, era palida si a plecat direct spre casa”, au dezvaluit persoane de la fata locului.

sursa: wowbiz.ro


loading...
Ultimele comentarii
  1. liliana
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


7 × = paisprezece

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>