Alina Eremia, intr-o relatie cu Liviu Varciu?

alina eremia

Atunci cand Liviu Varciu a declarat ca Alina Eremia este o femeie foarte frumoasa, presa a inceput sa speculeze cum ca cei doi ar forma un cuplu. Pana in momentul de fata, acestia nu s-au afisat impreuna!

Iata ce a spus Liviu despre Alina, mai in gluma, mai in serios!

“Am acasa o poza a Alinei Eremia, ma uit la ea si spun ‘Doamne, aceasta superbitate, aceasta voce minunata va ajunge foarte bine’…”

Solista a fost la Media Music Awards, in Sibiu, acolo unde a vorbit presei despre proiectele sale, dar si despre viata personala.

“Pe plan profesional imi merge struna. Pe plan sentimental… nu prea mai am timp. Au fost multe zvonuri in vara asta, si ca am fost inselata de Bogdan de la Maxim care este, saracul, intr-o relatie si nu stiu cum de am ajuns eu in aceasta poveste. Au fost foarte multe zvonuri in vara asta. Deocamdata nu am iubit, iubirea mea e muzica, cand o sa am, promit ca vin si vi-l prezint, vin cu el de manuta. Intre timp va povestesc deocamdata de partea profesionala. Liviu Varciu este un barbat foarte frumos, dar suntem foarte buni prieteni. Ne-am cunoscut la “Te cunosc de undeva”, s-a format acolo o gasca foarte frumoasa si atat”, a declarat Alina Eremia pentru WOWbiz.


loading...
Ultimele comentarii
  1. misu
    Răspunde -
  2. liliana
    Răspunde -
  3. Robi
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


2 × = opt

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>